aug 242020
 

Då var de sista deltävlingen i Lilla Härsjön avgjord det hela blev en rafflande jämn tillställning då vi var tre som kunde vinna totalt. Förutsättningarna var att den av oss som vann idag blev klubbmästare. Sjön vi tävlade i var ny som metvatten för oss, vi bjöds på en hel del mört och abborre när man väl fann den. Då sjön har ett bestånd av grov abborre så var valet mellan att satsa på den med bottenmete eller att plocka småfisk efter land. Med knapp marginal blev det sist nämnda det vinnande konceptet och då för står ni säkert vem det var som gick segrande ur bataljen. Vi får väl även nämna hur det gick i damklassen där man hade ett litet annat fokus fick jag höra, där man plockat svamp under tävlingen och ända har dagens fjärde största vikt totalt, jag talar nu om Annika Rolandsson som tog hem damtiteln. Sammantaget än lyckad tillställning eller som Birgitta brukar säga det är ju ändå sockerkakan efteråt som är det bästa.
RESULTAT KM 3
1. Anders Wass 2,288 kg, 2. Mikael Jeffberg 2,004 kg, 3. Jari Strandén 1,488 kg, 4. Annika Rolandsson 0,863 kg, 5. Gösta Wass 0,627 kg, 6. Birgitta Karlsson 0,343 kg, 7. Daniel Sundling 0,154 kg               Anders Wass

Sorry, the comment form is closed at this time.