jun 142020
 

Vi var 9 metare som samlades vid Finnsjön för att avgöra den första deltävlingen. Vädret var väl nästa väl bra då sjön var fullständigt nerlusad med badgäster på varje liten stenhäll. Men fisket var bra för det stora flertalet av oss med vissa undantag. Fin matabborre blandades med en hel del småmört. vi avslutade som vanligt med traditionsenlig fika.Dagens överlägsne vinnare var Mikaell Jeffberg med en sammanlgd vikt på smått otroliga 5,820kg, därefter var det ett hopp ner till tvåan Jari Strandén på 2,846kg,sen kom dagens stora överraskning Lars Sundling på 2,288kg , på fjärde plats kom undertecknad ( inte alls bitter) på1,508kg, därefter följde i nämnd ordning Gösta Wass 1,303kg,Daniel Sundling 1,040kg. Damklassen vanns av Annika Rolandsson med en vikt av 0,973kg, tvåa Marie Sundling 0,461kg och på tredjeplats kom Birgitta Karlsson på 0,075kg  Anders Wass